Fria diskussioner
Lite basic info. På detta forum behöver du registrera dig för att kunna skriva/debattera. Det enda du behöver fylla i är ditt nickname och lösenord (som du väljer själv) samt epostadress. För att se underforum under de olika kategorierna, klicka på kategorin. För eventuella frågor, skriv under "Fria diskussioner forum".

Good luck...

Nätverket..

Gå ner

Nätverket.. Empty Nätverket..

Inlägg  Admin i fre maj 11, 2012 1:26 am

Vi är en ett antal personer som har dåliga erfarenheter av Passagen. Vi som blivit orättvist behandlade, bannade för skitsaker eller som känt oss allmänt ovälkomna eller t.o.m. mobbade och trakasserade. Vi har därför bildat ett litet nätverk vars långsiktiga syfte är att påverka Passagens support att stänga av de medlemmar som är motståndare till yttrandefriheten och som står för den värsta mobbningen av oliktänkande, och att avsätta de moderatorer som inte modererar opartiskt utan favoriserar vissa medlemmar och fryser ut dem de inte gillar. Men det bästa hade nog ändå varit att byta ut hela supporten, eftersom de är korrumperade så det skriker om det.

Vi som utgör detta nätverk har satt i system att regelbundet komma tillbaks till Passagen för att röra om i grytan och för att provocera fram reaktioner, skapa splittring och osäkerhet. Men detta kommer vi naturligtvis att sluta med den dag full yttrandefrihet råder på Passagen och när alla accepteras och respekteras som de är. De ska få känna på hur fel ute de är och de kommer till sist att tvingas lära sig läxan och krypa till korset.

Vi har ett antal infiltratörer som har fått i uppgift att söka jobb på passagenredaktionen och supporten eller ansöka om att få bli moderatorer. När vi lyckas få in en fot i självaste supportrummet så kan inget längre stoppa oss.

Låt oss fortsätta kämpa och aldrig ge upp!

Mvh Admin.
Admin
Admin

Antal inlägg : 25
Registreringsdatum : 09-06-15

Användarens profil http://fdiskussioner.forumsv.net

Till överst på sidan Gå ner

Nätverket.. Empty När ska du fatta

Inlägg  Mackolsson i fre jan 10, 2014 9:25 am

När ska du fatta att ni bara är pinsamma med eran löjiga "kamp". Det enda ni uppnår är att era alias blir avstängda och att ni får hela Passagen emot er.

Mackolsson

Antal inlägg : 5
Registreringsdatum : 14-01-10

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet